Hulp Voor Vrouwen In De Overgang

Published May 23, 21
6 min read

Slank Door De Overgang Ria Kamelle

Slank Door De OvergangBeste Medicijn Tegen De Overgang

Tegen vrouwen die denken dat de overgang eraan zit te komen, wil ik zeggen: ga meteen naar een specialist en laat je voorlichten. En: je moet over je klachten kunnen praten.”Meer weten: Alant Vrouw is een medisch centrum in Zeist voor vrouwen met bekkenbodem- en overgangsklachten. Voor een afspraak met de menopauzearts kunt u bellen naar 030-6934080. Telefonisch spreekuur is op vrijdag van 9. 00-10. 00 uur. Kijk ook een op www. alantvrouw.nl. Care for Women is een organisatie die zich heeft gespecialiseerd in alle facetten van de overgang. Kijk op www. careforwomen.nl of bel 090-1481. Via dit nummer komt u in contact met een overgangsconsulente bij u in de buurt.

In De Overgang? Ontdek Deze Gouden TipIn De Overgang? Ontdek Deze Gouden Tip

iza magazine Aan het werk! ‘Groene’ kerst Begrijp de griep Profiteer van IZA Vriendendiensten goed voor elkaar 42010 Voor verzekerden werkzaam in de publieke sector Inhoud COLOFON IZA Magazine verschijnt vier keer per jaar voor IZA-verzekerden Houd handen en voeten winterwarm Oplage 320. 000 Verschijningsdata 2011 11 maart, 17 juni, 28 oktober, 9 december Jeukende vingers of pijnlijke tenen? Misschien hebt u last van perniones. Oftewel: winterhanden of wintertenen - angstaanvallen tijdens de menopauze? zo los je dat op. Redactie Brenda Gerritsen, Josje Kets, Hans de Klerk, Petra Kruijt, Wies Peters, Dirk van Sambeeck, Walter Withagen Fotografie ANP (Lex van Lieshout), Guido Benschop, Anoek Bleumer, Centerparcs, Colourbox, Adriaan van Dam, Hollandse Hoogte (Bert Verhoeff), Vincent van den Hoogen, Istockphoto, Masterfile, Nationale Beeldbank (Leo de Kort), Fotostudio Wick Natzijl, Shutterstock, August Swietkowiak, Collectie SPAARNESTAD PHOTO (Het Leven/C.J.

Drinkfles

Gehele of gedeeltelijke overname van artikelen of illustraties kan alleen na schriftelijke toestemming van de redactie. IZA Magazine verschijnt ook in gesproken vorm voor mensen met een leeshandicap. Bel voor deze gratis service Dedicon in Grave: (0486) 48 64 86. signalen overgang. Redactieadres: IZA Magazine Postbus 445 5600 AK Eindhoven IZA 0900-8024 IZA Gemeentezorgpolis 0900-8036 E-mail: [email protected] www. iza.nl Wilt u IZA Magazine niet meer ontvangen, laat dit dan weten aan de redactie. © 2010 IZA 14 6 Perspectief voor Vlaardingse jeugd 15 procent van de jeugd in Vlaardingen vormt een risicogroep. Het Bureau Welzijnsprojecten geeft ze een eigen plek in de samenleving.

32 Vriendendiensten IZA heeft meer te bieden dan een kwalitatief goede zorgverzekering (review yos health waterfles). Profiteer van service en voordelen die u het leven gemakkelijker kunnen maken. COLUMN Bewuste keuzes 22 Dreaming of a duurzaam Christmas Een duurzaam kerstfeest. Dat is pas een mooie kerstgedachte! Drie tips voor het vieren van een ‘groene’ kerst. Verder in dit nummer 4 9 10 12 16 18 20 24 27 28 34 35 35 Fitfeitjes: meer water drinken, minder zout eten Doe de gezondheidstests Een ander helpen is ook genieten IZAken: Veranderingen in uw zorgverzekering Eropuit: actief in de winter Marina Wapperom (45) leert lezen en schrijven De werkdag van werkgeversadviseur Marcel Zwiers Menopauze, iets om bij stil te staan Vraag & antwoord De griep of een koutje? Kortingsacties speciaal voor u Regionale telefoonnummers Puzzel Een sportvriend klampte me een tijdje geleden aan met de mededeling dat hij aan zijn knie moest worden geopereerd.

Herken Je Overgangsklachten

Signalen OvergangHoe Gaat Een Overgangsconsulent Te Werk?

Ik heb hem aangeraden eens een kijkje te nemen op onze website - hoe lang duurt de overgang. Daar kun je zien wat andere IZA-verzekerden vinden van de behandelingen die zij hebben ondergaan. Want op de best denkbare zorg heeft iedereen in Nederland recht. Dit staat ook in het regeerakkoord van het nieuwe kabinet. Een goed en lovenswaardig uitgangspunt, maar wie is specialist op welk gebied en waar vind je die? Dat moet je makkelijk kunnen uitzoeken. goed middel tegen de overgang. Op dat terrein valt nog wel wat te winnen, zo blijkt dus. Onze dienstverlening op de IZA-website is al een stap in de goede richting. Maar nu ziekenhuizen zich steeds meer specialiseren in bepaalde behandelingen, merken we dat velen van u behoefte hebben aan meer ondersteuning.

Angstaanvallen Tijdens De MenopauzeEen Gynaecoloog Met Hart Voor De Overgang

Zo kunnen wij u namelijk helpen wegwijs te worden in het snel veranderende landschap van de zorg. Dan kunt u bewuste keuzes maken. Dat heeft mijn vriend ook gedaan en hij is – zoals het hoort – tevreden over het resultaat. Het is nog te vroeg om al te kunnen zeggen dat hij loopt als een kieviet. Maar ik train ondertussen alvast een klein beetje harder - yos health waterfles. Ik gun hem zijn nieuwe knie van harte, maar niet dat hij sneller loopt dan ik. Jacques van Zoelen Commercieel directeur IZA Fitfeitjes Boekentip Daarom is water drinken gezond Water drinken houdt je fit en gezond.

Verpleegkundig Overgangsconsulent Nodig?

Het is het belangrijkste bestanddeel van je lijf: het regelt de temperatuur, transporteert zuurstof, voedingsstoffen, vitaminen, mineralen, en verzorgt de afvoer van afvalstoffen (beste medicijn tegen de overgang). Dagelijks verlies je 2,5 liter door zweet, adem en urine. yos health waterfles. Eén liter vocht neem je weer op uit voeding, anderhalve liter uit drinken. Je kunt enkele weken zonder eten, maar slechts een paar dagen zonder water! Genoeg water drinken helpt tegen nierstenen, constipatie en werkt preventief tegen allerlei ziekten. Frisdrank of alcohol? Die bevatten veel suikers of zijn juist vochtafdrijvend. Dus daarom: water drinken is gezond. Van Dale Junior dokterswoordenboek Kinderen die bij de dokter of tandarts komen, horen vaak allerlei moeilijke woorden.

000 van zulke woorden uitgelegd. Het is bedoeld voor kinderen vanaf tien jaar. Jongens en meisjes kunnen het gebruiken als naslagwerk maar er ook gewoon lekker in lezen. De publicatie is tevens een hulpmiddel voor ouders en artsen die niet altijd weten hoe ze moeilijke medische termen makke­ lijk en duidelijk kunnen uitleggen aan kinderen. Van Dale Junior dokterswoordenboek, 512 pagina’s, € 29,95. Webtip: dagboek over Alzheimer Het komt zelden voor dat een Alzheimerpatiënt het verloop van zijn ziekte en de ervaringen die daarmee gepaard gaan bijhoudt. Willeke de Bruijn deed dat wel. Willeke’s dagboek – te vinden op www.

Overgang En Irritaties

Met dit inzicht hoopt Internationale Stichting Alzheimer Onderzoek (ISAO) op een beter begrip van de ziekte van Alzheimer (slank door de overgang ervaringen). 4 IZA Magazine 4 2010 WIN DIT BOEK ZIE PAGINA 34 Vieze binnenlucht Luchtvervuiling binnen kan vele malen slechter zijn dan vervuiling buiten, open je ramen dus regelmatig, ook in de winter! Tai Chi helpt tegen fibromyalgie Fibromyalgie is een aandoening die gekenmerkt wordt door chronische, verspreid voorkomende pijnen en spierstijfheid over het hele lichaam. Het concentreert zich vooral in de nek- en schoudergordel, lage rug en bekkengordel en de ledematen. Uit onderzoek van de afdeling Reumatologie van het Tufts Medical Center in Boston onder 66 patiënten blijkt dat beoefening van de Chinese bewegingsleer Tai Chi klachten van fibromyalgiepatiënten vermindert.

Last Van Opvliegers Tijdens De OvergangPijn Eierstok Overgang


De wetenschappers hebben hun onderzoeksresultaten gepubliceerd in het medische vakblad New England Journal of Medicine (19 augustus 2010) - review yos health waterfles. Zo zout hebben we het … De Nederlander eet gemiddeld per dag negen à tien gram zout. Eigenlijk zou dat niet meer dan zes gram moeten zijn. Per jaar sterven naar schatting 2. 500 mensen doordat ze te veel zout binnenkrijgen. Het meeste zout dat we binnenkrijgen, zit in bewerkte producten als kant-enklaarmaaltijden en pizza’s, soepen, sauzen en hartige snacks. Nederlandse fabrikanten van levensmiddelen zijn er de afgelopen jaren wel in geslaagd zo’n tien procent minder zout in hun producten te verwerken.

Navigation

Home

Latest Posts

Is Hooggevoeligheid Kwetsbaar Of Wijs?

Published Sep 29, 22
0 min read

Biologische Voeding

Published Sep 29, 22
6 min read

Narcistische Vrouw

Published Sep 29, 22
0 min read